Wraithon | Gizlilik Politikası

Bu Gizlilik Politikası, Hizmeti kullandığınızda bilgilerinizin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesine ilişkin politika ve prosedürlerimizi açıklar ve Gizlilik Haklarınız ve yasaların Sizi nasıl koruduğu hakkında Size bilgi verir.

Kişisel Verilerinizi, Hizmeti sağlamak ve geliştirmek için kullanırız. Hizmeti kullanarak, bilgilerin bu Gizlilik Politikasına uygun olarak toplanmasını ve kullanılmasını kabul edersiniz.

Yorumlama ve Tanımlar

Yorumu

İlk harfi büyük olan kelimeler aşağıdaki koşullar altında tanımlanan anlamlara sahiptir. Aşağıdaki tanımlar, tekil veya çoğul olarak görünüp görünmediklerine bakılmaksızın aynı anlama gelecektir.

Tanımlar

Bu Gizlilik Politikasının amaçları doğrultusunda:

  • Hesap , Hizmetimize veya Hizmetimizin bölümlerine erişmeniz için oluşturulan benzersiz bir hesap anlamına gelir.

  • İş, CCPA'nın (Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası) amaçları doğrultusunda, Şirket'i Tüketicilerin kişisel bilgilerini toplayan ve Tüketicilerin kişisel bilgilerini toplayan ve Tüketicilerin amaçlarını ve araçlarını belirleyen tüzel kişilik olarak ifade eder. Tüketicilerin kişisel bilgilerinin işlenmesi veya adına bu bilgilerin toplandığı ve tek başına veya başkalarıyla birlikte tüketicilerin kişisel bilgilerinin işlenmesinin amaçlarını ve araçlarını belirleyen, Kaliforniya Eyaleti'nde iş yapıyor.

  • Şirket (bu Sözleşmede "Şirket", "Biz", "Bize" veya "Bizim" olarak anılacaktır) , anlamına gelir Web sitesi

    GDPR'nin amacı doğrultusunda, Şirket Veri Kontrolörüdür.

  • Tüketici, CCPA'nın (Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası) amaçları doğrultusunda, Kaliforniya'da ikamet eden gerçek bir kişi anlamına gelir. Bir mukim, yasada tanımlandığı gibi, (1) ABD'de bulunan her bireyi içerir geçici veya geçici bir amaç dışında ve (2) ABD'de ikamet eden ve geçici veya geçici bir amaç için ABD dışında bulunan her birey.

  • Çerezler , bir web sitesi tarafından bilgisayarınıza, mobil cihazınıza veya başka herhangi bir cihaza yerleştirilen ve birçok kullanımı arasında o web sitesindeki tarama geçmişinizin ayrıntılarını içeren küçük dosyalardır.

  • Ülke şu anlama gelir:

  • Veri Kontrolörü, GDPR'nin (Genel Veri Koruma Yönetmeliği) amaçları doğrultusunda, Şirket'i, tek başına veya başkalarıyla birlikte Kişisel Verilerin işlenmesi.

  • Cihaz , bilgisayar, cep telefonu veya dijital tablet gibi Hizmete erişebilen herhangi bir cihaz anlamına gelir.

  • Do Not Track (DNT), ABD düzenleyici makamları, özellikle ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC) tarafından, İnternet endüstrisinin bir mekanizma geliştirmesi ve uygulaması için teşvik edilen bir kavramdır. İnternet kullanıcılarının web sitelerindeki çevrimiçi etkinliklerinin izlenmesini kontrol etmelerine izin vermek.

  • Kişisel Veriler , tanımlanmış veya tanımlanabilir bir bireyle ilgili herhangi bir bilgidir.

    GDPR amaçları doğrultusunda, Kişisel Veriler, bir ad, kimlik numarası, konum verileri, çevrimiçi tanımlayıcı veya fiziksel, fizyolojik özelliklere özgü bir veya daha fazla faktöre ilişkin Sizinle ilgili herhangi bir bilgi anlamına gelir. genetik, zihinsel, ekonomik, kültürel veya sosyal kimlik.

    CCPA'nın amaçları doğrultusunda, Kişisel Veriler, doğrudan veya dolaylı olarak Sizi tanımlayan, ilişkilendiren, açıklayan veya Sizinle ilişkilendirilebilecek veya makul bir şekilde ilişkilendirilebilecek herhangi bir bilgi anlamına gelir.

  • Satış, CCPA'nın (Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası) amacı doğrultusunda, yazılı olarak sözlü olarak satmak, kiralamak, serbest bırakmak, ifşa etmek, yaymak, kullanıma sunmak, aktarmak veya başka bir şekilde sözlü olarak iletişim kurmak anlamına gelir. veya elektronik veya başka yollarla, bir Tüketicinin kişisel bilgilerini parasal veya diğer değerli değerlendirmeler için başka bir işletmeye veya üçüncü bir tarafa.

  • Hizmet , Web Sitesini ifade eder.

  • Hizmet Sağlayıcı , verileri Şirket adına işleyen herhangi bir gerçek veya tüzel kişi anlamına gelir. Hizmeti kolaylaştırmak, sağlamak için Şirket tarafından istihdam edilen üçüncü taraf şirketleri veya bireyleri ifade eder. Şirket adına Hizmet, Hizmetle ilgili hizmetleri yerine getirmek veya Hizmetin nasıl kullanıldığını analiz etmede Şirkete yardımcı olmak. GDPR'nin amacı doğrultusunda, Hizmet Sağlayıcılar Veri İşleyicileri olarak kabul edilir.

  • Üçüncü taraf Sosyal Medya Hizmeti , bir Kullanıcının Hizmeti kullanmak için oturum açabileceği veya bir hesap oluşturabileceği herhangi bir web sitesini veya herhangi bir sosyal ağ web sitesini ifade eder.

  • Kullanım Verileri , Hizmetin kullanımıyla veya Hizmet altyapısının kendisinden (örneğin, bir sayfa ziyaretinin süresi) oluşturulan, otomatik olarak toplanan verileri ifade eder.

  • Web sitesine şuradan erişilebilmektedir: Web sitesi

  • Hizmete erişen veya Hizmeti kullanan birey veya bu kişinin adına Hizmete eriştiği veya Hizmeti kullandığı şirket veya diğer tüzel kişiliği kastediyorsunuz.

    GDPR (Genel Veri Koruma Yönetmeliği) uyarınca, Hizmeti kullanan kişi olduğunuz için Veri Sahibi veya Kullanıcı olarak adlandırılabilirsiniz.

Kişisel Verilerinizin Toplanması ve Kullanılması

Toplanan Veri Türleri

Kişisel veri

Hizmetimizi kullanırken, Sizinle iletişim kurmak veya kimliğinizi belirlemek için kullanılabilecek bazı kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri Bize sağlamanızı isteyebiliriz. Kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler aşağıdakileri içerebilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

  • E-posta adresi
  • Adı ve soyadı
  • Telefon numarası
  • Adres, Eyalet, İl, Posta Kodu, Şehir
  • Sosyal Medya Profili bilgileri (örn. Facebook ile Bağlan, Twitter ile Giriş Yap)
  • Diğer

Kullanım Verileri

Kullanım Verileri, Hizmet kullanılırken otomatik olarak toplanır.

Kullanım Verileri, Cihazınızın İnternet Protokolü adresi (örneğin IP adresi), tarayıcı türü, tarayıcı sürümü, Hizmetimizin ziyaret ettiğiniz sayfaları, ziyaretinizin saati ve tarihi, bunlara harcanan süre gibi bilgileri içerebilir sayfalar, benzersiz cihaz tanımlayıcıları ve diğer tanılama verileri.

Hizmete bir mobil cihazla veya bir mobil cihaz aracılığıyla eriştiğinizde, kullandığınız mobil cihazın türü, mobil cihazınızın benzersiz kimliği, cep telefonunuzun IP adresi dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere belirli bilgileri otomatik olarak toplayabiliriz cihaz, Mobil işletim sisteminiz, kullandığınız mobil İnternet tarayıcısının türü, benzersiz cihaz tanımlayıcıları ve diğer tanılama verileri.

Ayrıca, Hizmetimizi her ziyaret ettiğinizde veya Hizmete bir mobil cihazla veya bir mobil cihaz aracılığıyla eriştiğinizde tarayıcınızın gönderdiği bilgileri de toplayabiliriz.

Üçüncü Taraf Sosyal Medya Hizmetlerinden Alınan Bilgiler

Şirket, aşağıdaki Üçüncü Taraf Sosyal Medya Hizmetleri aracılığıyla Hizmeti kullanmak için bir hesap oluşturmanıza ve oturum açmanıza izin verir:

  • Google
  • Facebook
  • Heyecan

Bir Üçüncü Taraf Sosyal Medya Hizmeti aracılığıyla kaydolmaya veya başka bir şekilde bize erişim izni vermeye karar verirseniz, Adınız, Sizin adınız gibi Üçüncü Taraf Sosyal Medya Hizmetinizin hesabıyla zaten ilişkili olan Kişisel Verileri toplayabiliriz. e-posta adresi, Etkinlikleriniz veya bu hesapla ilişkili kişi listeniz.

Ayrıca, Üçüncü Taraf Sosyal Medya Hizmetinizin hesabı aracılığıyla Şirket ile ek bilgi paylaşma seçeneğiniz de olabilir. Bu tür bilgileri ve Kişisel Verileri sağlamayı seçerseniz, kayıt sırasında veya başka bir şekilde, Şirkete, bu Gizlilik Politikası ile tutarlı bir şekilde kullanma, paylaşma ve saklama izni veriyorsa.

İzleme Teknolojileri ve Çerezler

Hizmetimizdeki etkinliği izlemek ve belirli bilgileri depolamak için Çerezleri ve benzer izleme teknolojilerini kullanıyoruz. Kullanılan izleme teknolojileri, bilgi toplamak ve izlemek, geliştirmek ve analiz etmek için işaretçiler, etiketler ve komut dosyalarıdır Hizmetimiz. Kullandığımız teknolojiler şunları içerebilir:

  • Çerezler veya Tarayıcı Çerezleri. Çerez, Cihazınıza yerleştirilen küçük bir dosyadır. Tarayıcınıza tüm Çerezleri reddetmesi veya bir Çerezin ne zaman gönderileceğini belirtmesi için talimat verebilirsiniz. Ancak, Çerezleri kabul etmezseniz, Hizmetimizin bazı bölümlerini kullanamayabilir. Tarayıcı ayarınızı Çerezleri reddedecek şekilde ayarlamadığınız sürece, Hizmetimiz Çerezleri kullanabilir.
  • Web İşaretçileri. Hizmetimizin ve e-postalarımızın belirli bölümleri, web işaretçileri (şeffaf gif'ler, piksel etiketleri ve tek piksellik gif'ler olarak da adlandırılır) olarak bilinen ve Şirket'in aşağıdakiler için izin veren küçük elektronik dosyalar içerebilir: Örneğin, bu sayfaları ziyaret eden veya bir e-postayı açan kullanıcıları saymak ve diğer ilgili web sitesi istatistikleri için (örneğin, belirli bir bölümün popülaritesini kaydetmek ve sistem ve sunucu bütünlüğünü doğrulamak).

Çerezler "Kalıcı" veya "Oturum" Çerezleri olabilir. Kalıcı Çerezler, çevrimdışı olduğunuzda kişisel bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda kalırken, Oturum Çerezleri web tarayıcınızı kapattığınız anda silinir.

Hem Oturum hem de Kalıcı Çerezleri aşağıda belirtilen amaçlar için kullanıyoruz:

  • Gerekli / Temel Çerezler

    Tür: Oturum Çerezleri

    Yöneten: Us

    Amaç: Bu Çerezler, Size Web Sitesi aracılığıyla sunulan hizmetleri sağlamak ve bazı özelliklerini kullanmanızı sağlamak için gereklidir. Kullanıcıların kimliklerini doğrulamaya ve kullanıcı hesaplarının hileli kullanımını önlemeye yardımcı olurlar. Sız Bu Çerezler, talep ettiğiniz hizmetler sağlanamaz ve bu Çerezleri yalnızca Size bu hizmetleri sağlamak için kullanırız.

  • Çerez Politikası / Bildirim Kabul Çerezleri

    Tür: Kalıcı Çerezler

    Yöneten: Us

    Amaç: Bu Çerezler, kullanıcıların Web Sitesinde çerez kullanımını kabul edip etmediklerini tanımlar.

  • İşlevsellik Çerezleri

    Tür: Kalıcı Çerezler

    Yöneten: Us

    Amaç: Bu Çerezler, giriş bilgilerinizi veya dil tercihinizi hatırlamak gibi Web Sitesini kullanırken yaptığınız seçimleri hatırlamamızı sağlar. Bu Çerezlerin amacı Size daha kişisel bir deneyim sunmaktır ve Web Sitesini her kullandığınızda tercihlerinizi yeniden girmek zorunda kalmamak için.

  • İzleme ve Performans Çerezleri

    Tür: Kalıcı Çerezler

    Tarafından yönetilen: Üçüncü Taraflar

    Amaç: Bu Çerezler, Web Sitesine gelen trafik ve kullanıcıların Web Sitesini nasıl kullandıkları hakkındaki bilgileri izlemek için kullanılır. Bu Çerezler aracılığıyla toplanan bilgiler sizi doğrudan veya dolaylı olarak bireysel bir ziyaretçi olarak tanımlayabilir. Bu çünkü toplanan bilgiler genellikle Web Sitesine erişmek için kullandığınız cihazla ilişkili takma adlı bir tanımlayıcıya bağlıdır. Bu Çerezleri, yeni sayfaları, özellikleri veya yeni işlevleri test etmek için de kullanabiliriz. Kullanıcılarımızın onlara nasıl tepki verdiğini görmek için web sitesi.

  • Hedefleme ve Reklam Çerezleri

    Tür: Kalıcı Çerezler

    Tarafından yönetilen: Üçüncü Taraflar

    Amaç: Bu Çerezler, ilginizi çekme olasılığı daha yüksek olan reklamları göstermemizi sağlamak için tarama alışkanlıklarınızı izler. Bu Çerezler, Sizi aşağıdaki özelliklere sahip diğer kullanıcılarla gruplandırmak için tarama geçmişinizle ilgili bilgileri kullanır: benzer ilgi alanları. Bu bilgilere dayanarak ve Bizim iznizle, üçüncü taraf reklamverenler, siz üçüncü taraftayken ilgi alanlarınızla alakalı olacağını düşündüğümüz reklamları göstermelerini sağlamak için Çerezler yerleştirebilirler web siteleri.

Kullandığımız çerezler ve çerezlerle ilgili tercihleriniz hakkında daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikamızı veya Gizlilik Politikamızın Çerezler bölümünü ziyaret edin.

Kişisel Verilerinizin Kullanımı

Şirket, Kişisel Verileri aşağıdaki amaçlar için kullanabilir:

  • Hizmetimizin kullanımını izlemek de dahil olmak üzere Hizmetimizi sağlamak ve sürdürmek.
  • Hesabınızı yönetmek için: Hizmetin bir kullanıcısı olarak kaydınızı yönetmek için. Sağladığınız Kişisel Veriler, kayıtlı olarak Hizmetinizin farklı işlevlerine erişmenizi sağlayabilir kullanıcı.
  • Bir sözleşmenin ifası için: Satın aldığınız ürünler, öğeler veya hizmetler için satın alma sözleşmesinin veya Hizmet aracılığıyla Bizimle yapılan başka herhangi bir sözleşmenin geliştirilmesi, uygunluğu ve taahhüt edilmesi.
  • Sizinle iletişime geçmek için: Sizinle e-posta, telefon görüşmeleri, SMS veya mobil uygulamanın güncellemeler veya bilgilendirici iletişimlerle ilgili anlık bildirimleri gibi diğer eşdeğer elektronik iletişim biçimleri yoluyla iletişim kurmak için Güvenlik güncellemeleri de dahil olmak üzere işlevler, ürünler veya sözleşmeli hizmetlerle ilgili olarak, bunların uygulanması için gerekli veya makul olduğunda.
  • Size daha önce satın aldığınız veya hakkında soru sorduğunuz ürünlere benzer diğer mallar, hizmetler ve etkinlikler hakkında haberler, özel teklifler ve genel bilgiler sağlamak için bu tür bilgileri almamayı tercih etti.
  • İsteklerinizi yönetmek için: Bize katılmak ve taleplerinizi yönetmek için.
  • Size hedefli reklamlar sunmak için: Bilgilerinizi, ilgi alanlarınıza ve/veya konumunuza göre uyarlanmış içerik ve reklamlar geliştirmek ve görüntülemek (ve bunu yapan üçüncü taraf satıcılarla çalışmak) için kullanabiliriz etkinliğini ölçmek.
  • İş transferleri için: Bilgilerinizi, bir birleşme, elden çıkarma, yeniden yapılandırma, yeniden yapılanma, tasfiye veya varlıklarımızın bir kısmının veya tamamının başka bir şekilde satılması veya devredilmesi için değerlendirebilir veya yürütebiliriz. söz konusu olduğunda veya iflas, tasfiye veya benzeri işlemlerin bir parçası olarak, Hizmet kullanıcılarımız hakkında Bizim tarafımızdan tutulan Kişisel Verilerin aktarılan varlıklar arasında yer aldığı.
  • Başka amaçlar için: Bilgilerinizi, veri analizi, kullanım eğilimlerini belirleme, promosyon kampanyalarımızın etkinliğini belirleme ve ürünlerimizi değerlendirme ve iyileştirme gibi başka amaçlar için kullanabiliriz. Hizmet, ürünler, hizmetler, pazarlama ve deneyiminiz.

Kişisel bilgilerinizi aşağıdaki durumlarda paylaşabiliriz:

  • Servis Sağlayıcılarla: Kişisel bilgilerinizi, Hizmetimizin kullanımını izlemek ve analiz etmek, Hizmetimizi desteklemeye ve sürdürmeye yardımcı olmak için Size reklamlar göstermek, Hizmetimizi ziyaret ettikten sonra, ödeme işlemleri için, Sizinle iletişime geçmek için üçüncü taraf web sitelerinde Size reklam vermek.
  • İş transferleri için: Kişisel bilgilerinizi, herhangi bir birleşme, Şirket varlıklarının satışı, finansmanı veya Şirketimizin tamamının veya bir kısmının satın alınması ile bağlantılı olarak veya müzakereler sırasında paylaşabilir veya aktarabiliriz başka bir şirkete iş.
  • İştiraklerle: Bilgilerinizi bağlı kuruluşlarımızla paylaşabiliriz, bu durumda bu bağlı kuruluşların bu Gizlilik Politikasına uymalarını isteyeceğiz. Bağlı kuruluşlar arasında ana şirketimiz ve diğer iştiraklerimiz, ortak girişim ortakları veya kontrol ettiğimiz veya Bizimle ortak kontrol altında olan diğer şirketler.
  • İş ortaklarıyla: Size belirli ürünler, hizmetler veya promosyonlar sunmak için bilgilerinizi iş ortaklarımızla paylaşabiliriz.
  • Diğer kullanıcılarla: Kişisel bilgilerinizi paylaştığınızda veya ortak alanlarda diğer kullanıcılarla başka bir şekilde etkileşime girdiğinizde, bu bilgiler tüm kullanıcılar tarafından görüntülenebilir ve dışarıya herkese açık olarak dağıtılabilir. Etkileşimde bulunursanız diğer kullanıcılarla birlikte veya bir Üçüncü Taraf Sosyal Medya Hizmeti aracılığıyla kaydolduğunuzda, Üçüncü Taraf Sosyal Medya Hizmetindeki kişileriniz adınızı, profilinizi, resimlerinizi ve etkinliğinizin açıklamasını görebilir. Benzer şekilde, diğer kullanıcılar Etkinliğinizin açıklamalarını görüntüleyebilir, Sizinle iletişim kurabilir ve profilinizi görüntüleyebilir.
  • Sizin izninizle: Kişisel bilgilerinizi, Sizin izninizle başka herhangi bir amaçla ifşa edebiliriz.

Kişisel Verilerinizin Saklanması

Şirket, Kişisel Verilerinizi yalnızca bu Gizlilik Politikasında belirtilen amaçlar için gerekli olduğu sürece saklayacaktır. Kişisel Verilerinizi yasal yükümlülüklerimize uymak için gerekli olduğu ölçüde saklayacak ve kullanacağız ( Örneğin, yürürlükteki yasalara uymak için verilerinizi saklamamız, anlaşmazlıkları çözmemiz ve yasal sözleşmelerimizi ve politikalarımızı uygulamamız gerekiyorsa.

Şirket ayrıca Kullanım Verilerini dahili analiz amacıyla da saklayacaktır. Kullanım Verileri, bu verilerin güvenliği güçlendirmek veya Bizim işlevselliğimizi geliştirmek için kullanıldığı durumlar dışında, genellikle daha kısa bir süre için saklanır. Hizmet veya Bu verileri daha uzun süre saklamak için yasal olarak yükümlüyüz.

Kişisel Verilerinizin Aktarılması

Kişisel Veriler de dahil olmak üzere bilgileriniz, Şirketin işletme ofislerinde ve işlemeye dahil olan tarafların bulunduğu diğer yerlerde işlenir. Bu, bu bilgilerin şu adrese aktarılabileceği anlamına gelir: Muhafaza edilen — eyaletinizin, ilinizin, ülkenizin veya veri koruma yasalarının Sizin yargı alanınızdakilerden farklı olabileceği diğer resmi yargı bölgelerinin dışında bulunan bilgisayarlar.

Bu Gizlilik Politikasına rıza göstermeniz ve ardından bu tür bilgileri göndermeniz, bu aktarımı kabul ettiğinizi gösterir.

Şirket, verilerinizin güvenli bir şekilde ve bu Gizlilik Politikasına uygun olarak ele alınmasını sağlamak için makul olarak gerekli tüm adımları atacaktır ve Kişisel Verilerinizin bir kuruluşa veya ülkeye aktarılması gerçekleşmeyecektir. Verilerinizin ve diğer kişisel bilgilerinizin güvenliği de dahil olmak üzere yeterli kontroller mevcuttur.

Kişisel Verilerinizin Açıklanması

Ticari İşlemler

Şirket bir birleşme, devralma veya varlık satışına karışırsa, Kişisel Verileriniz aktarılabilir. Kişisel Verileriniz aktarılmadan ve farklı bir Gizlilik Politikasına tabi olmadan önce bildirimde bulunacağız.

Kolluk

Belirli koşullar altında, Şirket'in yasalarca gerekli kılınması halinde veya kamu makamlarının (örneğin bir mahkeme veya devlet kurumu) geçerli taleplerine yanıt olarak Kişisel Verilerinizi ifşa etmesi gerekebilir.

Diğer yasal gereklilikler

Şirket, Kişisel Verilerinizi, bu tür bir eylemin aşağıdakiler için gerekli olduğuna iyi niyetle inanarak açıklayabilir:

  • Yasal bir yükümlülüğe uymak
  • Şirketin haklarını veya mülkiyetini korumak ve savunmak
  • Hizmet ile bağlantılı olası yanlış davranışları önlemek veya araştırmak
  • Hizmet Kullanıcılarının veya kamunun kişisel güvenliğini korumak
  • Yasal sorumluluğa karşı koruma

Kişisel Verilerinizin Güvenliği

Kişisel Verilerinizin güvenliği Bizim için önemlidir, ancak İnternet üzerinden hiçbir aktarım yönteminin veya elektronik depolama yönteminin% 100 güvenli olmadığını unutmayın. Sizi korumak için ticari olarak kabul edilebilir araçları kullanmaya çalışırken, Kişisel Veriler, mutlak güvenliğini garanti edemeyiz.

Kişisel Verilerinizin İşlenmesi Hakkında Detaylı Bilgi

Kullandığımız Hizmet Sağlayıcıların Kişisel Verilerinize erişimi olabilir. Bu üçüncü taraf satıcılar, Gizlilik Politikalarına uygun olarak Hizmetimizdeki etkinliğiniz hakkındaki bilgileri toplar, saklar, kullanır, işler ve aktarır.

Analytics

Hizmetimizin kullanımını izlemek ve analiz etmek için üçüncü taraf Hizmet sağlayıcıları kullanabiliriz.

  • Google Analytics

    Google Analytics, Google tarafından sunulan ve web sitesi trafiğini izleyen ve raporlayan bir web analizi hizmetidir. Google, toplanan verileri Hizmetimizin kullanımını izlemek ve izlemek için kullanır. Bu veriler diğer Google hizmetleriyle paylaşılır. Google, toplanan verileri kendi reklam ağının reklamlarını bağlamsallaştırmak ve kişiselleştirmek için kullanabilir.

    Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı eklentisini yükleyerek Hizmetteki etkinliğinizi Google Analytics'in kullanımına sunmaktan vazgeçebilirsiniz. Eklenti, Google Analytics JavaScript'ini (ga.js, analytics.js ve dc.js) ziyaret etkinliği hakkında Google Analytics ile bilgi paylaşmaktan.

    Google'ın gizlilik uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için lütfen Google Gizlilik ve Şartlar web sayfasını ziyaret edin: https://policies.google.com/privacy

Ödeme

Hizmet dahilinde ücretli ürünler ve/veya hizmetler sağlayabiliriz. Bu durumda, ödeme işlemleri için üçüncü taraf hizmetlerini kullanabiliriz (ör. ödeme işlemcileri).

Ödeme kartı bilgilerinizi saklamayacağız veya toplamayacağız. Bu bilgiler doğrudan kişisel bilgilerinizin kullanımı kendi Gizlilik Politikalarına tabi olan üçüncü taraf ödeme işlemcilerimize sağlanır. Bu ödeme işlemcileri Visa, Mastercard, American Express ve Discover gibi markaların ortak çabası olan PCI Security Standards Council tarafından yönetilen PCI-DSS tarafından belirlenen standartlara uyun. PCI-DSS gereksinimleri, aşağıdakilerin güvenli bir şekilde ele alınmasını sağlamaya yardımcı olur ödeme bilgileri.

GDPR Gizliliği

GDPR Kapsamında Kişisel Verilerin İşlenmesinin Yasal Dayanağı

Kişisel Verileri aşağıdaki koşullar altında işleyebiliriz:

  • Kabul: Kişisel Verilerin bir veya daha fazla özel amaç için işlenmesine onay verdiniz.
  • Bir sözleşmenin ifası: Kişisel Verilerin sağlanması, Sizinle yapılan bir sözleşmenin yerine getirilmesi ve/veya sözleşme öncesi yükümlülükleri için gereklidir.
  • Yasal yükümlülükler: Kişisel Verilerin işlenmesi, Şirket'in tabi olduğu yasal bir yükümlülüğe uymak için gereklidir.
  • Hayati ilgi alanları: Kişisel Verilerin işlenmesi, Sizin veya başka bir gerçek kişinin hayati çıkarlarını korumak için gereklidir.
  • Kamu yararları: Kişisel Verilerin İşlenmesi, kamu yararına veya Şirket'e verilen resmi yetkinin kullanılmasında yürütülen bir görevle ilgilidir.
  • Meşru menfaatler: Kişisel Verilerin işlenmesi, Şirket tarafından takip edilen meşru menfaatlerin amaçları için gereklidir.

Her halükarda, Şirket, işleme için geçerli olan belirli yasal dayanağı ve özellikle Kişisel Verilerin sağlanmasının yasal veya sözleşmeye dayalı bir gereklilik mi yoksa gerekli bir gereklilik mi olduğunu açıklığa kavuşturmaya memnuniyetle yardımcı olacaktır bir sözleşme yapmak için.

GDPR kapsamındaki haklarınız

Şirket, Kişisel Verilerinizin gizliliğine saygı göstermeyi ve haklarınızı kullanabileceğinizi garanti etmeyi taahhüt eder.

Bu Gizlilik Politikası kapsamında ve AB içindeyseniz yasalar gereği şunları yapma hakkına sahipsiniz:

  • Kişisel Verilerinize erişim talep edin. Hakkınızda sahip olduğumuz bilgilere erişme, bunları güncelleme veya silme hakkı. Mümkün olduğunda, Kişisel Verilerinize doğrudan içinden erişebilir, güncelleyebilir veya silinmesini talep edebilirsiniz. Hesap ayarları bölümünüz. Bu eylemleri kendiniz gerçekleştiremiyorsanız, size yardımcı olmak için lütfen Bizimle iletişime geçin. Bu aynı zamanda Sizin hakkınızda tuttuğumuz Kişisel Verilerin bir kopyasını almanızı sağlar.
  • Hakkınızda tuttuğumuz Kişisel Verilerin düzeltilmesini talep etmek. Hakkınızda tuttuğumuz eksik veya yanlış bilgilerin düzeltilmesini isteme hakkına sahipsiniz.
  • Kişisel Verilerinizin işlenmesine itiraz etme. Bu hak, işlememizin yasal dayanağı olarak meşru bir menfaate dayandığımız durumlarda mevcuttur ve Sizin özel durumunuz hakkında Kişisel Verilerinizi bu gerekçeyle işlememize itiraz etmek istiyorsunuz. Ayrıca, Kişisel Verilerinizi doğrudan pazarlama amacıyla işlediğimiz yerlere itiraz etme hakkına da sahipsiniz.
  • Kişisel Verilerinizin silinmesini talep edin. Kişisel Verileri işlemeye devam etmemiz için iyi bir neden olmadığında Bizden Kişisel Verileri silmemizi veya kaldırmamızı isteme hakkına sahipsiniz.
  • Kişisel Verilerinizin aktarılmasını talep edin. Kişisel Verilerinizi Size veya seçtiğiniz bir üçüncü tarafa yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan, makine tarafından okunabilir bir biçimde sağlayacağız. Lütfen bu hakkın yalnızca Başlangıçta kullanmamız için bize izin verdiğiniz veya bilgileri Sizinle bir sözleşme yapmak için kullandığımız otomatik bilgiler için geçerlidir.
  • Onayınızı geri çekin. Kişisel Verilerinizi kullanma izninizi geri çekme hakkına sahipsiniz. Onayınızı geri çekerseniz, size belirli belirli işlevlere erişim sağlayamayabiliriz. Hizmet.

GDPR Veri Koruma Haklarınızın Kullanılması

Erişim, düzeltme, iptal ve itiraz haklarınızı Bizimle iletişime geçerek kullanabilirsiniz. Bu tür taleplere yanıt vermeden önce kimliğinizi doğrulamanızı isteyebileceğimizi lütfen unutmayın. Bir talepte bulunursanız, elimizden gelenin en iyisini yapacağız Size mümkün olan en kısa sürede yanıt vermek.

Kişisel Verilerinizi toplamamız ve kullanmamız hakkında bir Veri Koruma Kurumuna şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Daha fazla bilgi için, Avrupa Ekonomik Alanı'ndaysanız (AEA), lütfen yerel veri koruma yetkilinizle iletişime geçin AÇA'da.

CCPA Gizliliği

Kaliforniya'da ikamet edenler için bu gizlilik bildirimi bölümü, Gizlilik Politikamızda yer alan bilgileri tamamlar ve yalnızca Kaliforniya Eyaletinde ikamet eden tüm ziyaretçiler, kullanıcılar ve diğerleri için geçerlidir.

Toplanan Kişisel Bilgi Kategorileri

Belirli bir Tüketici veya Cihazı tanımlayan, bunlarla ilgili olan, açıklayan, referans veren, doğrudan veya dolaylı olarak ilişkilendirilebilen veya makul bir şekilde ilişkilendirilebilecek bilgileri toplarız. Aşağıdakilerin bir listesi verilmiştir: Son on iki (12) ay içinde Kaliforniya'da ikamet edenlerden toplayabileceğimiz veya toplanmış olabileceğimiz kişisel bilgi kategorileri.

Aşağıdaki listede verilen kategorilerin ve örneklerin CCPA'da tanımlananlar olduğunu lütfen unutmayın. Bu, söz konusu kişisel bilgi kategorisinin tüm örneklerinin aslında Bizim tarafımızdan toplandığı anlamına gelmez, ancak iyiliğimizi yansıtır İnanç, bildiğimiz kadarıyla, ilgili kategorideki bu bilgilerin bir kısmının toplanabileceğine ve toplanabileceğine inanmaktadır. Örneğin, belirli kişisel bilgi kategorileri yalnızca siz sağladığınız takdirde toplanır bu tür kişisel bilgiler doğrudan Bize.

  • Kategori A: Tanımlayıcılar.

    Örnekler: Gerçek ad, takma ad, posta adresi, benzersiz kişisel tanımlayıcı, çevrimiçi tanımlayıcı, İnternet Protokolü adresi, e-posta adresi, hesap adı, ehliyet numarası, pasaport numarası veya diğer benzer tanımlayıcılar.

    Toplanan: Evet.

  • Kategori B: Kaliforniya Müşteri Kayıtları tüzüğünde listelenen kişisel bilgi kategorileri (Cal. Civ. Code § 1798.80(e)).

    Örnekler: Bir isim, imza, Sosyal Güvenlik numarası, fiziksel özellikler veya açıklama, adres, telefon numarası, pasaport numarası, ehliyet veya devlet kimlik kartı numarası, sigorta poliçesi numarası, eğitim, istihdam, istihdam geçmişi, banka hesap numarası, kredi kartı numarası, banka kartı numarası veya diğer finansal bilgiler, tıbbi bilgiler veya sağlık sigortası bilgileri. Buna dahil olan bazı kişisel bilgiler kategorisi diğer kategorilerle çakışabilir.

    Toplanan: Evet.

  • Kategori C: Kaliforniya veya federal yasalar kapsamında korunan sınıflandırma özellikleri.

    Örnekler: Yaş (40 yaş ve üstü), ırk, renk, soy, ulusal köken, vatandaşlık, din veya inanç, medeni durum, tıbbi durum, fiziksel veya zihinsel engellilik, cinsiyet (cinsiyet, cinsel kimlik, cinsiyet dahil) ifade, hamilelik veya doğum ve ilgili tıbbi durumlar), cinsel yönelim, gazilik veya askerlik durumu, genetik bilgi (ailevi genetik bilgi dahil).

    Toplanan: Hayır.

  • Kategori D: Ticari bilgiler.

    Örnekler: Satın alınan veya dikkate alınan ürün veya hizmetlerin kayıtları ve geçmişi.

    Toplanan: Evet.

  • Kategori E: Biyometrik bilgi.

    Örnekler: Bir şablonu veya diğer tanımlayıcıları ayıklamak için kullanılan genetik, fizyolojik, davranışsal ve biyolojik özellikler veya etkinlik kalıpları veya parmak izleri, yüz izleri ve ses izleri gibi tanımlayıcı bilgiler, İris veya retina taramaları, tuş vuruşu, yürüyüş veya diğer fiziksel kalıplar ve uyku, sağlık veya egzersiz verileri.

    Toplanan: Hayır.

  • Kategori F: İnternet veya diğer benzer ağ etkinlikleri.

    Örnekler: Hizmetimiz veya reklamımızla etkileşim.

    Toplanan: Evet.

  • Kategori G: Coğrafi konum verileri.

    Örnekler: Yaklaşık fiziksel konum.

    Toplanan: Hayır.

  • Kategori H: Duyusal veriler.

    Örnekler: Sesli, elektronik, görsel, termal, koku alma veya benzeri bilgiler.

    Toplanan: Hayır.

  • Kategori I: Profesyonel veya istihdamla ilgili bilgiler.

    Örnekler: Mevcut veya geçmiş iş geçmişi veya performans değerlendirmeleri.

    Toplanan: Hayır.

  • Kategori J: Halka açık olmayan eğitim bilgileri (Aile Eğitim Hakları ve Gizlilik Yasası (20 U.S.C. Bölüm 1232g, 34 C.F.R. Bölüm 99) uyarınca).

    Örnekler: Notlar, transkriptler, sınıf listeleri, öğrenci programları, öğrenci kimlik kodları, öğrenci gibi bir eğitim kurumu veya onun adına hareket eden bir tarafça tutulan bir öğrenciyle doğrudan ilgili eğitim kayıtları finansal bilgiler veya öğrenci disiplin kayıtları.

    Toplanan: Hayır.

  • Kategori K: Diğer kişisel bilgilerden çıkarılan çıkarımlar.

    Örnekler: Bir kişinin tercihlerini, özelliklerini, psikolojik eğilimlerini, yatkınlıklarını, davranışlarını, tutumlarını, zekasını, yeteneklerini ve yeteneklerini yansıtan profil.

    Toplanan: Hayır.

CCPA kapsamında, kişisel bilgiler şunları içermez:

  • Devlet kayıtlarından kamuya açık bilgiler
  • Kimliksizleştirilmiş veya toplu tüketici bilgileri
  • CCPA'nın kapsamı dışında bırakılan bilgiler, örneğin:
    • 1996 Sağlık Sigortası Taşınabilirlik ve Sorumluluk Yasası (HIPAA) ve Kaliforniya Tıbbi Bilgilerin Gizliliği Yasası (CMIA) kapsamındaki sağlık veya tıbbi bilgiler veya klinik araştırma verileri
    • Kişisel Bilgiler, Adil Kredi Raporlama Yasası (FRCA), Gramm-Leach-Bliley Yasası (GLBA) veya Kaliforniya Finansal Bilgi Gizliliği Yasası (FIPA) ve Sürücü dahil olmak üzere sektöre özgü belirli gizlilik yasaları kapsamındadır 1994 Gizlilik Koruma Yasası

Kişisel Bilgi Kaynakları

Yukarıda listelenen kişisel bilgi kategorilerini aşağıdaki kaynak kategorilerinden elde ederiz:

  • Doğrudan Sizden. Örneğin, Hizmetimizde doldurduğunuz formlardan, Hizmetimiz aracılığıyla ifade ettiğiniz veya sağladığınız tercihlerden veya Hizmetimizdeki satın alımlarınızdan.
  • Dolaylı olarak Sizden. Örneğin, Hizmetimizdeki etkinliğinizi gözlemlemekten.
  • Otomatik olarak Sizden. Örneğin, Hizmetimizde gezinirken Biz veya Hizmet Sağlayıcılarımız Cihazınıza yerleştirdiğimiz çerezler aracılığıyla.
  • Servis Sağlayıcılardan. Örneğin, Hizmetimizin kullanımını izlemek ve analiz etmek için üçüncü taraf satıcılar, Hizmetimizde reklam sağlamak için üçüncü taraf satıcılar, hedefli reklamlar sunmak için üçüncü taraf satıcılar Size, ödeme işlemleri için üçüncü taraf satıcılara veya Hizmeti Size sağlamak için kullandığımız diğer üçüncü taraf satıcılara.

Kişisel Bilgilerin İş Amaçlı veya Ticari Amaçlarla Kullanılması

Topladığımız kişisel bilgileri "iş amaçları" veya "ticari amaçlar" (CCPA kapsamında tanımlandığı şekilde) için kullanabilir veya ifşa edebiliriz, bu bilgiler aşağıdaki örnekleri içerebilir:

  • Hizmetimizi yürütmek ve Size Hizmetimizi sunmak için.
  • Size destek sağlamak ve endişelerinizi araştırmak ve ele almak ve Hizmetimizi izlemek ve geliştirmek de dahil olmak üzere sorularınıza yanıt vermek.
  • Bilgileri sağlama nedeninizi yerine getirmek veya karşılamak için. Örneğin, Hizmetimiz hakkında bir soru sormak için iletişim bilgilerinizi paylaşırsanız, bu kişisel bilgileri sorunuza yanıt vermek için kullanacağız. Sağlarsanız Kişisel bilgileriniz bir ürün veya hizmet satın almak için, bu bilgileri ödemenizi işleme koymak ve teslimatı kolaylaştırmak için kullanacağız.
  • Kolluk kuvvetlerinin taleplerine yanıt vermek için ve yürürlükteki yasaların, mahkeme emirlerinin veya devlet düzenlemelerinin gerektirdiği şekilde.
  • Kişisel bilgilerinizi toplarken Size açıklandığı gibi veya CCPA'da başka bir şekilde belirtildiği gibi.
  • İç idari ve denetim amaçlı.
  • Güvenlik olaylarını tespit etmek ve gerektiğinde bu tür faaliyetlerden sorumlu olanları kovuşturmak da dahil olmak üzere kötü niyetli, aldatıcı, hileli veya yasadışı faaliyetlere karşı korumak.

Yukarıda verilen örneklerin açıklayıcı olduğunu ve kapsamlı olması amaçlanmadığını lütfen unutmayın. Bu bilgileri nasıl kullandığımız hakkında daha fazla bilgi için lütfen "Kişisel Verilerinizin Kullanımı" bölümüne bakın.

Ek kişisel bilgi kategorileri toplamaya veya topladığımız kişisel bilgileri maddi olarak farklı, ilgisiz veya uyumsuz amaçlar için kullanmaya karar verirsek, bu Gizlilik Politikasını güncelleyeceğiz.

Kişisel Bilgilerin İş Amaçları veya Ticari Amaçlarla İfşası

Son on iki (12) ay içinde aşağıdaki kişisel bilgi kategorilerini iş veya ticari amaçlarla kullanabilir veya ifşa edebilir ve kullanmış veya ifşa etmiş olabiliriz:

  • Kategori A: Tanımlayıcılar
  • Kategori B: Kaliforniya Müşteri Kayıtları tüzüğünde listelenen kişisel bilgi kategorileri (Cal. Civ. Code § 1798.80(e))
  • Kategori D: Ticari bilgiler
  • Kategori F: İnternet veya diğer benzer ağ etkinlikleri

Yukarıda listelenen kategorilerin CCPA'da tanımlanan kategoriler olduğunu lütfen unutmayın. Bu, bu kişisel bilgi kategorisinin tüm örneklerinin aslında ifşa edildiği anlamına gelmez, ancak iyi niyetli inancımızı en iyi şekilde yansıtır. İlgili kategorideki bu bilgilerin bazılarının açıklanabileceği ve açıklanmış olabileceği bilgisi.

Kişisel bilgileri bir iş amacı veya ticari amaç için ifşa ettiğimizde, amacı açıklayan ve alıcının bu kişisel bilgileri hem gizli tutmasını hem de herhangi bir amaçla kullanmamasını gerektiren bir sözleşme yaparız. sözleşmenin ifası dışındaki amaç.

Kişisel Bilgilerin Paylaşılması

Yukarıdaki kategorilerde tanımlanan kişisel bilgilerinizi aşağıdaki kategorilerdeki üçüncü taraflarla paylaşabiliriz:

  • Servis Sağlayıcılar
  • Ödeme işlemcileri
  • İştiraklerimiz
  • İş ortaklarımız
  • Sizin veya temsilcilerinizin Size sağladığımız ürün veya hizmetlerle bağlantılı olarak kişisel bilgilerinizi ifşa etmemize izin verdiği üçüncü taraf satıcılar

CCPA kapsamındaki haklarınız

CCPA, Kaliforniya'da ikamet edenlere kişisel bilgileriyle ilgili belirli haklar sağlar. Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız, aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Bildirim hakkı. Hangi Kişisel Veri kategorilerinin toplandığı ve Kişisel Verilerin hangi amaçlarla kullanıldığı konusunda bilgilendirilme hakkına sahipsiniz.
  • Talep hakkı. CCPA kapsamında, toplamamız, kullanmamız, satmamız, ticari amaçlarla ifşa etmemiz ve kişisel bilgilerin paylaşılması hakkında Size bilgi vermemizi talep etme hakkına sahipsiniz. Bir Kere Biz İsteğinizi almak ve onaylamak, Size açıklayacağız:
    • Hakkınızda topladığımız kişisel bilgi kategorileri
    • Hakkınızda topladığımız kişisel bilgiler için kaynak kategorileri
    • Bu kişisel bilgileri toplamak veya satmak için ticari veya ticari amacımız
    • Bu kişisel bilgileri paylaştığımız üçüncü taraf kategorileri
    • Hakkınızda topladığımız belirli kişisel bilgi parçaları
    • Kişisel bilgilerinizi sattıysak veya kişisel bilgilerinizi bir iş amacıyla ifşa edersek, Size şunları açıklayacağız:
      • Satılan kişisel bilgi kategorilerinin kategorileri
      • Açıklanan kişisel bilgi kategorilerinin kategorileri
  • Kişisel Verilerin satışına hayır deme hakkı (vazgeçme). Kişisel bilgilerinizi satmamamız için Bizi yönlendirme hakkına sahipsiniz. Vazgeçme talebi göndermek için lütfen Bizimle iletişime geçin.
  • Kişisel Verileri silme hakkı. Belirli istisnalara tabi olarak Kişisel Verilerinizin silinmesini talep etme hakkına sahipsiniz. İsteğinizi aldıktan ve onayladıktan sonra, Hizmetimizi sileceğiz (ve yönlendireceğiz) Silinecek sağlayıcılar) Bir istisna geçerli olmadığı sürece kişisel bilgilerinizi kayıtlarımızdan silin. Bilgilerin saklanması Bizim veya Hizmet Sağlayıcılarımızın aşağıdakileri yapması için gerekliyse, silme talebinizi reddedebiliriz:
    • Kişisel bilgileri topladığımız işlemi tamamlamak, talep ettiğiniz bir mal veya hizmeti sağlamak, Sizinle devam eden iş ilişkimiz bağlamında makul olarak beklenen eylemleri gerçekleştirmek veya aksi takdirde Sizinle olan sözleşmemizi yerine getirmek.
    • Güvenlik olaylarını tespit etmek, kötü niyetli, aldatıcı, hileli veya yasa dışı faaliyetlere karşı koruma sağlamak veya bu tür faaliyetlerden sorumlu olanları kovuşturmak.
    • Mevcut amaçlanan işlevselliği bozan hataları tanımlamak ve onarmak için ürünlerde hata ayıklayın.
    • İfade özgürlüğünü kullanmak, başka bir tüketicinin ifade özgürlüğü haklarını kullanma hakkını sağlamak veya yasaların öngördüğü başka bir hakkı kullanmak.
    • Kaliforniya Elektronik İletişim Gizliliği Yasası'na (Cal. Penal Code § 1546 et seq.) uyun.
    • Bilgilerin silinmesinin muhtemel olduğu durumlarda, yürürlükteki diğer tüm etik ve gizlilik yasalarına uyan kamu yararına kamuya açık veya hakemli bilimsel, tarihsel veya istatistiksel araştırmalarda bulunmak imkansız veya daha önce bilgilendirilmiş onay verdiyseniz, araştırmanın başarısını ciddi şekilde bozar.
    • Yalnızca Bizimle olan ilişkinize dayalı olarak tüketici beklentileriyle makul ölçüde uyumlu dahili kullanımları etkinleştirin.
    • Yasal bir yükümlülüğe uymak.
    • Bu bilgilerin, sağladığınız bağlamla uyumlu diğer dahili ve yasal kullanımlarını yapmak.
  • Ayrımcılığa uğramama hakkı. Aşağıdakiler de dahil olmak üzere tüketicinizin haklarından herhangi birini kullandığınız için ayrımcılığa uğramama hakkına sahipsiniz:
    • Size mal veya hizmetleri reddetme
    • İndirimlerin veya diğer avantajların kullanımı veya cezalar uygulanması da dahil olmak üzere mal veya hizmetler için farklı fiyatlar veya oranlar talep etmek
    • Size farklı bir seviye veya kalitede mal veya hizmet sağlamak
    • Mallar veya hizmetler için farklı bir fiyat veya oran veya farklı bir mal veya hizmet seviyesi veya kalitesi alacağınızı önermek

CCPA Veri Koruma Haklarınızı Kullanma

CCPA kapsamındaki haklarınızdan herhangi birini kullanmak için ve Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız, Bizimle iletişime geçebilirsiniz:

  • E-posta ile:

Yalnızca Siz veya Sizin adınıza hareket etme yetkisi verdiğiniz Kaliforniya Dışişleri Bakanlığı'na kayıtlı bir kişi, kişisel bilgilerinizle ilgili doğrulanabilir bir talepte bulunabilir.

Bize olan talebiniz:

  • Hakkında kişisel bilgi topladığımız kişi veya yetkili bir temsilci olduğunuzu makul bir şekilde doğrulamamıza olanak tanıyan yeterli bilgi sağlayın
  • İsteğinizi doğru bir şekilde anlamamıza, değerlendirmemize ve yanıtlamamıza olanak tanıyan yeterli ayrıntıyla açıklayın

Aşağıdaki durumlarda talebinize yanıt veremeyiz veya Size gerekli bilgileri sağlayamayız:

  • İstekte bulunmak için kimliğinizi veya yetkinizi doğrulayın
  • Ve kişisel bilgilerin Sizinle ilgili olduğunu onaylayın

Doğrulanabilir talebinizi aldıktan sonraki 45 gün içinde gerekli bilgileri ücretsiz olarak açıklayacağız ve teslim edeceğiz. Gerekli bilgileri sağlama süresi, makul olduğunda bir kez 45 gün daha uzatılabilir gerekli ve önceden haber verilerek.

Sağladığımız tüm açıklamalar yalnızca doğrulanabilir talebin alınmasından önceki 12 aylık dönemi kapsayacaktır.

Veri taşınabilirliği talepleri için, kişisel bilgilerinizi sağlamak için kolayca kullanılabilecek ve bilgileri bir kuruluştan başka bir kuruluşa herhangi bir engel olmaksızın iletmenize izin verecek bir format seçeceğiz.

Kaliforniya Gizlilik Haklarınız (Kaliforniya'nın Shine the Light yasası)

Kaliforniya Medeni Kanunu Bölüm 1798 (Kaliforniya'nın Shine the Light yasası) uyarınca, bizimle kurulmuş bir iş ilişkisi olan Kaliforniya'da ikamet edenler, Kişisel Verilerini üçüncü taraflarla paylaşma konusunda yılda bir kez bilgi talep edebilirler üçüncü tarafların doğrudan pazarlama amaçları için.

California Shine the Light yasası kapsamında daha fazla bilgi talep etmek isterseniz ve Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız, aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Reşit Olmayan Kullanıcılar için Kaliforniya Gizlilik Hakları (Kaliforniya İş ve Meslek Kanunu Bölüm 22581)

Kaliforniya İş ve Meslek Kanunu bölüm 22581, çevrimiçi sitelerin, hizmetlerin veya uygulamaların kayıtlı kullanıcıları olan 18 yaşın altındaki Kaliforniya sakinlerinin, sahip oldukları içerik veya bilgilerin kaldırılmasını talep etmelerine ve almalarına izin verir herkese açık olarak yayınlanmıştır.

Bu tür verilerin kaldırılmasını talep etmek için ve Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız, aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanarak Bizimle iletişime geçebilir ve hesabınızla ilişkili e-posta adresini ekleyebilirsiniz.

Talebinizin, çevrimiçi olarak yayınlanan içeriğin veya bilgilerin tamamen veya kapsamlı bir şekilde kaldırılmasını garanti etmediğini ve yasaların belirli durumlarda kaldırılmasına izin vermeyebileceğini veya kaldırılmasını gerektirmeyebileceğini unutmayın.

Diğer Web Sitelerine Bağlantılar

Hizmetimiz, Bizim tarafımızdan işletilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bir üçüncü taraf bağlantısına tıklarsanız, o üçüncü tarafın sitesine yönlendirilirsiniz. Şiddetle tavsiye ederiz Her sitenin Gizlilik Politikasını gözden geçirin ziyaret.

Herhangi bir üçüncü taraf sitesinin veya hizmetinin içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrolümüz yoktur ve bunlarla ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmeyiz.

Bu Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler

Gizlilik Politikamızı zaman zaman güncelleyebiliriz. Yeni Gizlilik Politikasını bu sayfada yayınlayarak herhangi bir değişiklik hakkında Sizi bilgilendireceğiz.

Değişiklik yürürlüğe girmeden önce e-posta ve/veya Hizmetimizde göze çarpan bir bildirim yoluyla Sizi bilgilendireceğiz ve bu Gizlilik Politikasının en üstündeki "Son güncelleme" tarihini güncelleyeceğiz.

Herhangi bir değişiklik için bu Gizlilik Politikasını periyodik olarak gözden geçirmeniz önerilir. Bu Gizlilik Politikasındaki değişiklikler, bu sayfada yayınlandıklarında yürürlüğe girer.

Bu Gizlilik Politikası Hakkında

Bize Ulaşın

Bu Gizlilik Politikası hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz:

  • E-posta ile: